#Elohell nedir neden olunur nasıl olunur? Biliyorsunuz ki lol metasında sürekli olarak oyun oynayıp kendimizi geliştirmekteyiz ve bunun için elimizden geleni yapmaktayız fakat bazı oyuncular sizi istemsizce düşürdüğün de bu elohell olmaktadır neyse sorumuza geçelim..
1-)Elohell neden olurum?:Oyuncular kötü oynayıp size kaybettirdiğin de veya siz oynayamadığınızda (ard arda sürekli olarak 5-7) maç arası lose alırsanız buna ELOHELL denir.
2-)Elohell'den çıkış var mıdır? yolları nelerdir?:Elohell'den tabi ki çıkış vardır ancak emek ve çaba sarf etmelisiniz.. sakin kalmalısınız ve oyuna odaklanmalısınız takımınıza tilt olmamalısınız sinirinizi korumalısınız ki elohell den çıkasınız fakat bunun için de büyük bir çaba sarf etmelisiniz.
3-)Elohell'den çıkmak için taktik verebilir misin Xan?: *Kendi görüşümü açıkca söylemeliyim ki iyi bir premade bulursanız rahatca çıkabilirsiniz. Örnek: (Mid,Jungle,Sup) güzel idealdir.
*MMR'ınıza göre düşüşler yaşanabilir bunu engellemek için iyi bir kda yapmaya bakın elbet iyi oyuncular sizi de bulacaktır. gerçii bu biraz şans işi ^_^
*Sakinliğinizi ve Sabrınızı iyi korumanız gerekmekte bunlar olmadan asla yükselemezsiniz ve buranın kurbanı bile olabilirsiniz. Aman dikkat (NO TILT)
*Dikkatli oynayıp minimap kontrolü yaparsanız size büyük bir şekilde artılar sağlayacaktır. takımınıza uyum göstermeye çalışın ve minimap'e bakarak oynayın. kitli oynadığınız taktirde çok sorun yaşayabilirsiniz ✦ OYUN TAKIBI ALTIN KURALDIR ✦ !
*Takımınızda ki biri çok kötü oynuyorsa onun üstüne gitmeyin üstüne gittiğiniz de daha kötü oynar ve size bir kayıp olur. Nazik ve Kibarca Uyarın (Elinizden geldiği kadar.)
Eklemek istediğiniz şeyler varsa yazmayı unutmayın benim fikirlerim ve düşüncelerim bunlar iyi forumlar dilerim.

Unutmadan küçük hatırlatmalar yapalım..
Lol forumu oluşturduk çünkü?: Hem sizlere bilgi vermek hem de sitemizde ki içerikleri yeni bilgileri paylaşımları daha iyi hale getirmek için sitemizde elimizden gelen bütün çalışmaları yapmaktayız. daha iyi daha güzel ve daha nice oyunları paylaşmak için sürekli çalışıyoruz bu işten keyif alıyorum çünkü birileri bir şey öğrenince ben de mutlu oluyorum sitemizde ki LOL içeriklerini kendimiz üretmeye çalışıyoruz ve çabalıyoruz bunun için üyemiz olduğunuz için ve kurallarımıza ve prensiplerimize uyduğunuz için teşekkür ederiz İyi forumlar dileriz.
Ayriyetten özel olarak sormak istediğiniz sorular için pm atabilirsiniz. > Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Forum sahibi: Xañ {D5}
Sitemize destek vererek büyümemizi sağlayın bilgi güçtür ve paylaştıkça büyür destekleriniz bizim için çok önemli.